Menü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Untitled Document
Ügyfélkapu

Amennyiben Ön a Horizont Reklámtól kapott ügyfél azonosítóval és belépő kóddal rendelkezik, az alábbi mezők kitöltésének segítségével juthat saját ajánlati oldalára.
  

Látogatások száma

159475

Hírek

Kihelyezés | 2017.10.

Amire büszkék vagyunk.

YouTube >>

 

Nokia Andrássy út | 2009.03.

Nokia 3D reklámhelyszín.
Építési hálóra rögzített 3D elemek.

Tovább >>

 

Levi's Andrássy út | 2008.09.


Kigombolva élj! Csábít a Levi's felülete az Andrássy út 44. falán. A fekete-fehér látvány nagyszerű választás a patinás Andrássy útra.

 

Discovery kreatív | 2008.09.


Szeptemberi kreatív kihelyezésünk büszkesége a Discovery channel promóciója, Blaha Lujza tér.

 

Loreal kampány | 2008.02.

Loreal reklámháló kampány, illetve cityposzter kampány gyártása és kihelyezése.

 

Cib tűzfal | 2008.01.14.

Cib bank tűzfal promóció átadására idén januárban került sor a Budapesti Széna téren. A falfestés 3 napot vett igénybe. Kreatív anyagot a Cib kampány arculata szerint terveztük meg.

Tovább >>

  Untitled Document
  Építési reklámháló  
     

Az építési háló meghatározás:

Az építési reklámháló (építkezési reklámhálónak, reklámhálónak, építési hálónak, épülethálónak vagy mega poszternek is nevezett) a közterületen található ambient reklámhordozók egyik leglátványosabb fajtája.

 

 

Archív helyszínek:

Deák Ferenc Kollégium Hősök tere Bem József Margit krt. 7. Hősök tere Nyugati tér 6 Váci út 34. Teréz krt 11. Rottenbiller út Andrássy út 44. Blaha Lújza tér B

 
 

Az építési háló jellemzői:

Minél nagyobb egy felület, illetve minél forgalmasabb útvonalon található, annál hatásosabb.

Átmenetileg (több hónapig esetleg évekig tartó) felújítás vagy építés alatt álló épületek külső műanyag borítása. A felület sajátossága, hogy sokkal szebb látványt nyújt, mint a csupasz védőháló és hogy speciális anyagának köszönhetően a portól is jobban védi a várost.

A klasszikus közterületi reklámhordozókkal szemben, melyek méretben 2 – 20 nm között mozognak, a reklámhálók mérete több száz vagy akár több ezer nm-es nagyságrendet is elérhet, ezáltal a kampányt magasan kiemelve a médiazajból és emlékezetessé téve a reklámozott márkát.

 

 

Az építési hálók megjelenése és története:

A 90-es évek eleje hozta azt a technikai áttörést (ekkor jelentek meg a 3,5 – 5 m széles nyomatot készítő digitális nyomdagépek), amely lehetővé tette, hogy az addig kézzel festett motívumokat jó minőségben fel lehessen nagyítani.Az így előkészített grafika 3,5 – 5 m széles csíkokban történő kinyomtatása és „összehegesztése” után egy több száz vagy ezer négyzetméteres egységes reklámfelület keletkezve.

Egyedi effektusokkal kombinált építési hálók:

Egyre gyakrabban merül fel a hirdetők részéről az igény, hogy a, méreteinél fogva is igen látványos, reklámhálót további speciális effektusokkal egészítsük ki. A teljesség igénye nélkül a legnépszerűbb ötletek: 2D-s, illetve 3D-s elemekkel kombinált reklámháló (fotó pl. Nike labdás, Nokia háló), animációval kiegészített reklámháló, fényreklámmal kiegészített reklámháló (fotó pl. Audi háló, Activia háló), elektrolumineszcens motívumokkal kiegészített reklámháló …

Minden egyes egyedi megoldásra büszkén tekintünk vissza és reméljük, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleink között köszönthetjük. Egyedi reklámhálós megjelenésről bővebb tájékoztatást elérhetőségeinken kérhet.

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 


 
Copyright © 2008 Horizont Reklám Szervíz Kft.

Horizont Reklám Szerviz Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 269-1979, 06 70 935-5163
Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu vereszs@horizontreklam.hu www.horizontreklam.hu
Horizont Print Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 225 7501,
06 70 622-6222, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontprint.hu bkenderessy@horizontprint.hu www.horizontprint.hu

A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.