Menü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Untitled Document
Ügyfélkapu

Amennyiben Ön a Horizont Reklámtól kapott ügyfél azonosítóval és belépő kóddal rendelkezik, az alábbi mezők kitöltésének segítségével juthat saját ajánlati oldalára.
  

Látogatások száma

162299

Hírek

Kihelyezés | 2017.10.

Amire büszkék vagyunk.

YouTube >>

 

Nokia Andrássy út | 2009.03.

Nokia 3D reklámhelyszín.
Építési hálóra rögzített 3D elemek.

Tovább >>

 

Levi's Andrássy út | 2008.09.


Kigombolva élj! Csábít a Levi's felülete az Andrássy út 44. falán. A fekete-fehér látvány nagyszerű választás a patinás Andrássy útra.

 

Discovery kreatív | 2008.09.


Szeptemberi kreatív kihelyezésünk büszkesége a Discovery channel promóciója, Blaha Lujza tér.

 

Loreal kampány | 2008.02.

Loreal reklámháló kampány, illetve cityposzter kampány gyártása és kihelyezése.

 

Cib tűzfal | 2008.01.14.

Cib bank tűzfal promóció átadására idén januárban került sor a Budapesti Széna téren. A falfestés 3 napot vett igénybe. Kreatív anyagot a Cib kampány arculata szerint terveztük meg.

Tovább >>

 
  Time Square jelenség  
     
 

A reklám őshazájában, Amerikában a reklámozás szimbóluma a New York-i Times Square. Manhattan belvárosában ezen a téren olyan hatalmas reklámtömeg (neonok, plakátok a lehető legváltozatosabb méretben, formában), hogy az egyes hirdetések üzenetét már gyakorlatilag képtelenség befogadni. A reklámozók azonban tolonganak az itt található felületekért, mert aki itt nem hirdet, az nem számít. A Time Square-en jelen lenni presztízskérdés a nagy cégek számára.

Magyarországon napjainkra a közterületeken (utcákon, közlekedési eszközökön, épületeken, sőt akár az égbolton) megjelenő és fellelhető reklámok széles skálájával találkozhatunk. Ha felidézzük, hogyan nézett ki tizenöt-húsz évvel ezelőtt az a magyar város, ahol éltünk, rájövünk, milyen „más” volt: mennyivel kevesebb reklámhatás ért minket a köztereken. Létezett már ugyan neonreklám a házak tetején a nagyobb városokban, voltak óriásplakátok is, de számottevően kevesebb.

Manapság ha egy nagyvárosban reggel elindulunk otthonról, a villamosok oldaláról reklám szólít meg, a gyorsétterem helyét villanyoszlopra szerelt tábla jelzi, a bevásárlóközpont előtt padlómatrica hív, hogy térjünk be. A szupermarketben a bevásárlókocsin elhelyezett hirdetés hatására jut eszünkbe, hogy mit akarunk még venni, és ha betérünk egy kávézóba, az ingyenes képeslapokon túl vécében elhelyezett plakátreklám néz szembe velünk. Ha pedig például Budapesten végigsétálunk este a Duna-korzón, a kivilágított Vár és Gellérthegy mellett számtalan neonreklám, citylight villan a szemünkbe, épületfólia takarja az építkezések romos részleteit, és időnként mérhetetlenül lassan tovaguruló, reklámtáblákat hordozó kisteherautók tűnnek fel.A közterületen való hirdetés napról napra látványosan képes megújulni nemcsak a rajta megjelenő reklám révén, hanem az újabb és újabb hirdetési formák, kreációk által. A közterületi hirdetésnek a szabályozásokon túl valóban csak a fantázia szab határt. Talán nem állítunk valótlant, ha azt mondjuk, a közterületi reklámozás és annak változása az egyik leglátványosabb folyamat a marketingszakmában a rendszerváltás óta. 1989-ben 529 darab óriásplakát és 3404 citylight volt látható szerte az országban, ehhez képest 2006-ban több mint 30 ezer óriásplakát- és 16 ezer citylighthely található Magyarországon.

Napjainkra a köztéri reklámhordozók a reklámbeli kreativitás és nagyság egyik szimbólumává váltak. A városvédők sokszor tiltakoznak a fel-felbukkanó újabb és újabb reklámfelületek ellen, pedig ezek kultúrált megjelenése kölcsönös előnyhöz juttatja a városlakókat és a hirdetőket egyaránt. Olyan financiális problémákon segíthet, mint a leromlott bérházak renoválása stb. Persze nem szeretnénk, ha a Blaha Lujza tér öt év múlva úgy nézne ki, mint a Times Square, ahol a reklámtömeg akkora, hogy egyesével szinte már észlelhetetlenek az egyes üzenetek – de ettől még messze vagyunk…

Szerző : A reklám helye 2.0


 
 

 

 

 

 

 

 

 


 
Copyright © 2008 Horizont Reklám Szervíz Kft.

Horizont Reklám Szerviz Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 269-1979, 06 70 935-5163
Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu vereszs@horizontreklam.hu www.horizontreklam.hu
Horizont Print Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 225 7501,
06 70 622-6222, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontprint.hu bkenderessy@horizontprint.hu www.horizontprint.hu

A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.