REKLÁMHÁLÓ helyszín
Horizont Reklám Kft. 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel: (06 1) 269-1979, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu
 
Nagyvárad tér

A reklámháló helyszín Budapest egyik legforgalmasabb útvonalán, az Üllői úton a Nagyvárad térnél található, a patinás „Zwack ház” homlokzatán.

A felületet a Ferihegyi - Üllői útról érkező és a Belváros irányába haladó forgalom, valamint az Orczy útról érkező és a Haller utca irányába haladó forgalom észleli.

A Nagyvárad tér adottságainak köszönhetően az áthaladó autós forgalom szempontjából nagyon jó rálátás nyílik a reklámhálóra.

A 3-as metrónak, 24-es villamosnak, a Szent István Kórháznak valamint a Semmelweis Orvosi Egyetemnek (SOTE) köszönhetően az áthaladó gyalogos forgalom is igen jelentős.

Csúcsforgalom idején a helyszínen állandósul a forgalmi dugó, egyébként

Közlekedési lámpák biztosítják az észlelési idő hosszúságát.

A helyszín megvilágított.

Fontos: a felületen alkohol tiltás van!


   
Helyszín:
Méret:
Típus:
Észlelhetőség:
Irány:

Bérleti időszak:
Kontaktusszám:
Nagyvárad tér, Budapest, IX. ker. Üllői út 121.
20 m széles x 20 m magas (400 nm)
Reklámháló
1000 m
a Ferihegyi út - Üllői út forgalma a Belváros irányába
az Orczy úton a Haller utca irányába
2009. novembertől (min. 2 hónap)
814.855 kontaktus/hó.

 
 

   
 
A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
© Horizont Reklám Szervíz Kft - minden jog fenntartva!