REKLÁMHÁLÓ helyszín
Horizont Reklám Kft. 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel: (06 1) 269-1979, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu
 
Örs vezér tere (B. oldal)

A reklámháló helyszín igen frekventált helyen, a pesti oldal egyik legforgalmasabb csomópontjában, a X. és XIV. kerületek határán található Örs Vezér téren található.

A felület merőleges az Éles sarok felől érkező és az Örs Vezér tere irányába haladó forgalomra

Csúcsforgalom idején a helyszínen állandósul a forgalmi dugó. Közlekedési lámpák biztosítják az észlelési idő hosszúságát.

Figyelembe véve a gépjárművel, tőmegközlekedéssel, illetve gyalogosan közlekedők számát az áthaladó forgalom nagyon jelentős.

Az Örs Vezér tér tömegközlekedési csomópont is egyben (2-es metró és számos egyéb BKV járat végállomása), ebből kifolyólag az átszálló gyalogos forgalom nagyon jelentős.

A felület közvetlenül a BKV buszok végállomása közvetlen szomszédságában található.

A helyszín megvilágított.

   
Helyszín:
Méret:
Típus:
Észlelhetőség:
Irány:
Bérleti időszak:
Kontaktusszám:
Örs Vezér tér, Budapest, X. ker. Fehér út 1. (B. oldal)
23 m széles x 17,3 m magas (398 nm)
Reklámháló
800 m
Nagy Lajos király útjáról az Éles sarok, Kerepesi útról a Belváros irányába
2009. októbertől
420.965 kontaktus/hó.

 

   
 
A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
© Horizont Reklám Szervíz Kft - minden jog fenntartva!