NEONREKLÁM helyszín
Horizont Reklám Kft. 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel: (06 1) 269-1979, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu
 
   
Helyszín:

Méret:
Észlelhetőség:
Irány:
Clark Ádám tér.
Budapest, I. kerület, Hunyadi János u. 1.
14,5 x 14 m ( 203 nm)
200 nm
Lánchíd u., Fő u., Lánc híd, Alagút körforgalom
         
  Foglaltsági
tábla

    Helyszín
kutatás


 
Video 1
Keleti pu.
felöl
Video 2
Blaha Lujza
tér felöl


Helyszín rövid leírása

· A reklámháló helyszín rendkívül frekventált helyen, Budapest belvárosában a Clark Ádám téren, az Alagút és a Budai vár lábánál található (a Clark Ádám tér az egyik legforgalmasabb tér 150.000. jármű/nap).

· A körforgalomnak köszönhetően a helyszínen lelassul a forgalom, ezáltal szavatolva az észlelési idő hosszúságát. Csúcsforgalom idején állandósul a forgalmi dugó.

· Az alagútból a körforgalomba araszolva érkező és a körfogalomban résztvevő (Várkert, Fő u., Lánchíd felőlérkező) gépkocsi forgalom kiválóan észleli a reklámhálót.

· Figyelembe véve a gépjárművel, tőmegközlekedéssel, illetve gyalogosan közlekedők számát az átmenő forgalom nagyon jelentős.

· A helyszín megvilágított.

 

 

   
     
  Képek  
 
Az alábbi látványtervek nagy
méretű megjelenítéséhez kérjük
kattintson a képekre.
 
     
   
     
   
     
   
     
   
   
 
A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
© Horizont Reklám Szervíz Kft - minden jog fenntartva!