A Horizont Reklám Kft. csaknem 20 éve tevékenykedik a közterületi reklámpiacon. A 100%-ig magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég fő tevékenységi köre építési reklámhálók értékesítése.

A közterületi média piacán az építési hálók használatát a Horizont Reklám kft. forradalmasította. Tevékenységünk révén a főváros központi negyedeinek jellemző helyszínei egyik évről a másikra megújultak. A Horizont Reklám Kft. az e téren kialakult üzleti módszerek új alternatíváit kiaknázva jutott piacvezető szerephez 5 év alatt.

Üzleti modellünket 2 piaci tényező összevonásával keltettük életre. Összehoztuk a felújításra szoruló ingatlanokat, a piacon meglevő látens hirdetési szándékkal.

0db
FELÚJÍTOTT HÁZ ANYAGI HOZZÁJÁRULÁS NÉLKÜL

A Horizont fejlődése a megalakulása óta töretlen. A reklámtevékenységen túlmenően – tekintettel a piacon felmerülő igényekre – működési területe más üzletágak létrehozásával dinamikusan tovább bővült. Mára a Horizont Reklámhoz nyomdai kivitelezésre és grafikai magvalósításra is külön részleg kapcsolódik.

Médiatulajdonosi mivolta mellett cégünk teljes körű közterületi kampányok lebonyolításával is foglalkozik: közterületi megjelenésekkel kapcsolatos tanácsadással, konkrét médiatervezéssel és médiavásárlással, valamint kivitelezéssel.